Wat is Twizzit?

Twizzit is het officiële communicatiekanaal van onze club. Het wordt ook door de korfbalbond gebruikt voor onder meer het ledenbeheer van onze club en om digitale wedstrijdbladen in te vullen.

Hoe log ik in op Twizzit?

Surf naar www.twizzit.com en klik rechtsboven op Login. Voer je gebruikersnaam en je wachtwoord in.

Ik heb nog geen Twizzit-login. Wat nu?

Stuur een mailtje naar ago.aalst@korfbal.be en vermeld de naam van het AGO-lid en de leeftijdscategorie. Je krijgt dan een mail met een link om een login aan te maken.

Ik heb meerdere kinderen die bij AGO Aalst spelen. Kan ik 1 login gebruiken voor alle kinderen samen?

Je krijgt per kind een mail om een login en wachtwoord aan te maken. Meld je aan met het account van een van je kinderen. Klik bovenaan links op Link aan een andere gebruiker. Voer nu de login en het wachtwoord in van de kinderen die je aan dit account wenst te koppelen. Switchen tussen gebruikers kan in de drop-down bovenaan links.

Mijn zoon/dochter is bij de club aangesloten, maar mijn ex-partner wil ook toegang tot het account. Hoe gaat dit in zijn werk?

Je maakt een login en paswoord voor je kind aan en deelt het met je ex-partner.

Waarvoor wordt Twizzit gebruikt?

Onze leden kunnen Twizzit gebruiken om:

 

Aanwezigheden voor trainingen/wedstrijden/clubactiviteiten aan te passen

 

Een overzicht te krijgen van alle geplande activiteiten

 

De uitslagen en rangschikking van hun favoriete categorie te raadplegen

 

Te communiceren met de trainers en andere leden van de club


Hoe pas ik mijn aanwezigheid voor een activiteit aan?

Klik bovenaan op Mijn agenda. Daar krijg je een overzicht van al je komende en afgelopen activiteiten. Scrol naar de juiste activiteit, klik op Aanwezig en pas je aanwezigheid aan.

Waar vind ik het adres van de zaal of het veld voor de wedstrijd?

Klik bovenaan op Mijn agenda. Scrol naar de juiste activiteit en klik erop. Je krijgt dan een overzicht met alle informatie over deze activiteit.

Hoe zet ik de activiteiten in Twizzit rechtstreeks in mijn persoonlijke digitale agenda?

Klik bovenaan op Mijn agenda en rechtsboven op het Agenda-icoon . Je kan nu kiezen welke activiteiten je allemaal wenst in te laden in je agenda. Het eenvoudigste is om Twizzit te openen op je smartphone en zo de activiteiten in te laden.

OPGELET: je agenda wordt niet automatisch met Twizzit gesynchroniseerd. Denk er dus aan de activiteiten uit Twizzit regelmatig in je persoonlijke agenda in te laden. Enkel nieuwe of aangepaste activiteiten zullen dan aan je agenda toegevoegd worden.

Waar vind ik de rangschikking van een team?

Klik links op Competitie en vervolgens op het team naar keuze. Je krijgt dan een overzicht van de wedstrijden van deze ploeg en de rangschikking.

OPGELET: selecteer de juiste competitie. Je krijgt enkel de wedstrijden te zien per competitiedeel (voorronde veld, zaal, eindronde veld).

Hoe stuur ik een bericht naar een andere gebruiker?

Klik links op Chat en vervolgens op de groene knop Gesprek toevoegen. Tik in de zoekbalk bovenaan de naam van de ontvanger, selecteer de ontvanger en klik op de groene Startknop.

Ik ontvang geen mails van Twizzit. Hoe komt dat?

Kijk eerst en vooral in je map met ongewenste e-mail. Het kan zijn dat de mails van Twizzit daar terechtkomen.

Klik in Twizzit links op Persoonlijke voorkeuren. Daar kan je aanpassen van welke meldingen je ook per mail op de hoogte gehouden wil worden.

Mijn persoonlijke gegevens zijn gewijzigd. Kan ik die zelf aanpassen in Twizzit?

Als je persoonlijke gegevens gewijzigd zijn (verhuizing, nieuw e-mailadres, nieuw telefoonnummer, …), stuur je een mailtje naar ago.aalst@korfbal.be met als onderwerp “Wijzigen gegevens Twizzit”. Vermeld in de mail welke gegevens veranderd moeten worden.

Kan ik zien of ik mijn lidgeld al betaald heb?

Klik links op Mijn facturen. Je krijgt nu een overzicht van al je facturen. Klik op een factuur voor meer details. Je kan hier ook zien of je nog (een deel van) je lidgeld moet betalen.