De Korfbalbond heeft gisteren beslist om alle wedstrijden van het weekend van 24 en 25 oktober uit te stellen naar een later te bepalen datum. De volledige communicatie kan je lezen via deze link.

Binnenkort zijn er in de kantine opnieuw AGO-mondmaskers verkrijgbaar voor €5 per stuk! En er is deze keer ook een kindermodel voorzien!

De mondmaskers zijn van dubbelgeslagen 140 g/m² (knitted) polyester. Ze zijn voorzien van een opening aan de zijkant voor een eventuele filter. Ze zijn geschikt voor machinewas (wassen op 60°C) en daarmee herbruikbaar. De mondmaskers zijn niet FFP gecertificeerd en niet medisch bruikbaar, maar puur te gebruiken voor persoonlijke doeleinden.

Ben jij nog op zoek naar een toffe sport? Kom dan op zaterdag 5 september zeker naar het Beukenhof om kennis te maken met de enige gemengde ploeg-balsport ter weereld!

Er wordt terug gekorfbald! Eindelijk! We korfballen echter wel terug binnen de omstandigheden van het ‘nieuwe normaal’. Dit is voor iedereen anders, voor iedereen nieuw.

De KBKB is daarom op zoek gegaan naar een manier om de omzetting van de regels naar de praktijk te vergemakkelijken. Via deze link kom je op de pagina met allerlei vragen en antwoorden om deze nieuwe regels toe te lichten. Deze pagina zal aangepast worden als bepaalde topics verdere verduidelijking nodig hebben of wanneer de geldende richtlijnen aangepast worden.

In tegenstelling tot wat eerder gecommuniceerd werd, zal de competitie van het seizoen 2020-2021 starten tijdens het weekend van 19 en 20 september 2020. Alle wedstrijden werden intussen ingeladen in Twizzit, vul dus snel jullie agenda aan!

Je vindt hier de maatregelen die gelden op de sportaccommodatie van het Beukenhof.

Woensdag 26 augustus begint onze jongste jeugd ook aan het nieuwe korfbalseizoen!

Het is voor iedereen ouder dan 12 jaar verplicht een mondmasker te dragen op de parking van het Beukenhof, op de weg naar en van het kunstgrasveld, in de toiletten en in de kantine (je mag het masker afzetten zodra je aan tafel zit - in je bubbel welteverstaan).

We vragen ook dat iedereen zijn handen ontsmet bij het betreden en verlaten van het kunstgrasveld en bij het binnen- en buitengaan van de kantine.

 

 

Je kan De Korf 1-2020 hier lezen.

Vanaf woensdag 5 augustus beginnen onze U12, U14, U16, U19, kern en recreanten opnieuw te trainen!

Woensdag 26 augustus is er de eerste training voor U6, U8 en U10.

FAQ

Clubuitrusting bestellen

Volg ons

      

AGO op Strava

Sluit je aan bij onze club op Strava en help ons aan extra kilometers!

Trooper

 

Aankopen doen online? Ga dan eerst via:

https://www.trooper.be/agoaalst

Zo steun je onze club!

Binnenkort
Kalender
  January 2022  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Logo respect

Hartfalen - gebruik AED

© 2019, website powered by Twizzit.com