Goed nieuws! De stad Aalst heeft groen licht gegeven om de zaaltrainingen van U6, U8, U10 en U12 opnieuw op te starten!

De U8, U10 en U12 trainen vanaf 9 december opnieuw op woensdag en vrijdag en sporthal Faluintjes, de U6 traint vanaf 16 december op woensdag in sporthal Faluintjes.

Sportarena (ex-GO Sport) werkt vanaf dit jaar met digitale klantenkaarten. Jullie kunnen de barcode inscannen met een GSM en tonen in de winkel, of samen met andere klantenkaarten bewaren in een app zoals bijv. Stocard.

De stad Aalst heeft beslist om de sporthallen niet open te stellen voor sportclubs. Dat betekent dat er geen trainingen of wedstrijden zijn tot en met vrijdag 11 december 2020.

Onze eerste koekjesverkoop was een schot in de roos! Bedankt aan alle kopers en verkopers en aan iedereen die zo onze club gesteund heeft!

Een speciale vermelding voor de beste AGO-verkopers: Jill, Jinske en Liese!

   

Ingevolge de strengere maatregelen die de Vlaamse regering gisteren getroffen heeft in de strijd tegen COVID-19 heeft onze club beslist om de trainingen van alle categorieën met onmiddellijke ingang op te schorten tot en met woensdag 11 november.

Meer info over de eventuele heropstart van de trainingen vanaf vrijdag 13 november volgt zo snel mogelijk.

De Korfbalbond heeft gisteren beslist om alle wedstrijden van het weekend van 24 en 25 oktober uit te stellen naar een later te bepalen datum. De volledige communicatie kan je lezen via deze link.

Binnenkort zijn er in de kantine opnieuw AGO-mondmaskers verkrijgbaar voor €5 per stuk! En er is deze keer ook een kindermodel voorzien!

De mondmaskers zijn van dubbelgeslagen 140 g/m² (knitted) polyester. Ze zijn voorzien van een opening aan de zijkant voor een eventuele filter. Ze zijn geschikt voor machinewas (wassen op 60°C) en daarmee herbruikbaar. De mondmaskers zijn niet FFP gecertificeerd en niet medisch bruikbaar, maar puur te gebruiken voor persoonlijke doeleinden.

Ben jij nog op zoek naar een toffe sport? Kom dan op zaterdag 5 september zeker naar het Beukenhof om kennis te maken met de enige gemengde ploeg-balsport ter weereld!

Er wordt terug gekorfbald! Eindelijk! We korfballen echter wel terug binnen de omstandigheden van het ‘nieuwe normaal’. Dit is voor iedereen anders, voor iedereen nieuw.

De KBKB is daarom op zoek gegaan naar een manier om de omzetting van de regels naar de praktijk te vergemakkelijken. Via deze link kom je op de pagina met allerlei vragen en antwoorden om deze nieuwe regels toe te lichten. Deze pagina zal aangepast worden als bepaalde topics verdere verduidelijking nodig hebben of wanneer de geldende richtlijnen aangepast worden.

Clubuitrusting bestellen

FAQ

Volg ons

      

AGO op Strava

Sluit je aan bij onze club op Strava en help ons aan extra kilometers!

Trooper

 

Aankopen doen online? Ga dan eerst via:

https://www.trooper.be/agoaalst

Zo steun je onze club!

Binnenkort
Kalender
  August 2022  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Logo respect

Hartfalen - gebruik AED

© 2019, website powered by Twizzit.com