In tegenstelling tot wat eerder gecommuniceerd werd, zal de competitie van het seizoen 2020-2021 starten tijdens het weekend van 19 en 20 september 2020. Alle wedstrijden werden intussen ingeladen in Twizzit, vul dus snel jullie agenda aan!

Je vindt hier de maatregelen die gelden op de sportaccommodatie van het Beukenhof.

Het is voor iedereen ouder dan 12 jaar verplicht een mondmasker te dragen op de parking van het Beukenhof, op de weg naar en van het kunstgrasveld, in de toiletten en in de kantine (je mag het masker afzetten zodra je aan tafel zit - in je bubbel welteverstaan).

We vragen ook dat iedereen zijn handen ontsmet bij het betreden en verlaten van het kunstgrasveld en bij het binnen- en buitengaan van de kantine.

 

 

Ben jij nog op zoek naar een toffe sport? Kom dan op zaterdag 5 september zeker naar het Beukenhof om kennis te maken met de enige gemengde ploeg-balsport ter weereld!

Er wordt terug gekorfbald! Eindelijk! We korfballen echter wel terug binnen de omstandigheden van het ‘nieuwe normaal’. Dit is voor iedereen anders, voor iedereen nieuw.

De KBKB is daarom op zoek gegaan naar een manier om de omzetting van de regels naar de praktijk te vergemakkelijken. Via deze link kom je op de pagina met allerlei vragen en antwoorden om deze nieuwe regels toe te lichten. Deze pagina zal aangepast worden als bepaalde topics verdere verduidelijking nodig hebben of wanneer de geldende richtlijnen aangepast worden.

Woensdag 26 augustus begint onze jongste jeugd ook aan het nieuwe korfbalseizoen!

Vanaf woensdag 5 augustus beginnen onze U12, U14, U16, U19, kern en recreanten opnieuw te trainen!

Woensdag 26 augustus is er de eerste training voor U6, U8 en U10.

Je kan De Korf 1-2020 hier lezen.

Alle nuttige info en richtlijnen vinden jullie hier.

De KBKB heeft intussen beslist de veldcompetitie dit seizoen niet verder af te werken. De gevolgen van deze beslissing kunnen jullie hier nalezen.

De stad Aalst besliste ook dat de werking van alle Aalsterse sportclubs stilgelegd wordt tot en met 17 mei. We hebben dan ook als bestuur de beslissing genomen om dit seizoen niet meer te trainen.

Met spijt in het hart moeten we ook onze jaarlijkse barbecue, de traditionele afsluiter van het seizoen, afgelasten.

Hier kan je de volledige brief van de voorzitter nog eens nalezen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren!

Trooper

 

Aankopen doen online? Ga dan eerst via:

https://www.trooper.be/agoaalst

Zo steun je onze club!

Binnenkort
Kalender
  January 2021  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Logo respect

Hartfalen - gebruik AED

Volg ons

   

© 2019, website powered by Twizzit.com