Onze eerste koekjesverkoop was een schot in de roos! Bedankt aan alle kopers en verkopers en aan iedereen die zo onze club gesteund heeft!

Een speciale vermelding voor de beste AGO-verkopers: Jill, Jinske en Liese!

   

De stad Aalst heeft beslist om de sporthallen niet open te stellen voor sportclubs. Dat betekent dat er geen trainingen of wedstrijden zijn tot en met vrijdag 11 december 2020.

Ingevolge de strengere maatregelen die de Vlaamse regering gisteren getroffen heeft in de strijd tegen COVID-19 heeft onze club beslist om de trainingen van alle categorieën met onmiddellijke ingang op te schorten tot en met woensdag 11 november.

Meer info over de eventuele heropstart van de trainingen vanaf vrijdag 13 november volgt zo snel mogelijk.

De Korfbalbond heeft gisteren beslist om alle wedstrijden van het weekend van 24 en 25 oktober uit te stellen naar een later te bepalen datum. De volledige communicatie kan je lezen via deze link.

Binnenkort zijn er in de kantine opnieuw AGO-mondmaskers verkrijgbaar voor €5 per stuk! En er is deze keer ook een kindermodel voorzien!

De mondmaskers zijn van dubbelgeslagen 140 g/m² (knitted) polyester. Ze zijn voorzien van een opening aan de zijkant voor een eventuele filter. Ze zijn geschikt voor machinewas (wassen op 60°C) en daarmee herbruikbaar. De mondmaskers zijn niet FFP gecertificeerd en niet medisch bruikbaar, maar puur te gebruiken voor persoonlijke doeleinden.

In tegenstelling tot wat eerder gecommuniceerd werd, zal de competitie van het seizoen 2020-2021 starten tijdens het weekend van 19 en 20 september 2020. Alle wedstrijden werden intussen ingeladen in Twizzit, vul dus snel jullie agenda aan!

Je vindt hier de maatregelen die gelden op de sportaccommodatie van het Beukenhof.

Het is voor iedereen ouder dan 12 jaar verplicht een mondmasker te dragen op de parking van het Beukenhof, op de weg naar en van het kunstgrasveld, in de toiletten en in de kantine (je mag het masker afzetten zodra je aan tafel zit - in je bubbel welteverstaan).

We vragen ook dat iedereen zijn handen ontsmet bij het betreden en verlaten van het kunstgrasveld en bij het binnen- en buitengaan van de kantine.

 

 

Ben jij nog op zoek naar een toffe sport? Kom dan op zaterdag 5 september zeker naar het Beukenhof om kennis te maken met de enige gemengde ploeg-balsport ter weereld!

Er wordt terug gekorfbald! Eindelijk! We korfballen echter wel terug binnen de omstandigheden van het ‘nieuwe normaal’. Dit is voor iedereen anders, voor iedereen nieuw.

De KBKB is daarom op zoek gegaan naar een manier om de omzetting van de regels naar de praktijk te vergemakkelijken. Via deze link kom je op de pagina met allerlei vragen en antwoorden om deze nieuwe regels toe te lichten. Deze pagina zal aangepast worden als bepaalde topics verdere verduidelijking nodig hebben of wanneer de geldende richtlijnen aangepast worden.

FAQ

Volg ons

      

AGO op Strava

Sluit je aan bij onze club op Strava en help ons aan extra kilometers!

Trooper

 

Aankopen doen online? Ga dan eerst via:

https://www.trooper.be/agoaalst

Zo steun je onze club!

Binnenkort
Kalender
  August 2021  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Logo respect

Hartfalen - gebruik AED

© 2019, website powered by Twizzit.com