Sporthal Faluintjes
Beugemstraat 24
9310 Moorsel (Aalst)

Tel: 053/72.37.25

Wegwijzer zaal Faluintjes 

 

 

Sportcentrum Schotte
Kapellekensbaan 8
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 053/72.38.75

Wegwijzer zaal Schotte


Routebeschrijving Sporthal Faluintjes

 

Komende uit de richting Antwerpen: 

Via Dendermonde: Bij het binnenrijden van Aalst (aan het einde van de dubbelvaksweg) komt men ter hoogte van het viaduct over de Dender, twee opeenvolgende ronde punten tegen. Op beide ronde punten de richting Asse/Opwijk aanhouden (telkens de 2de afslag nemen). Na het tweede ronde punt, het viaduct oprijden. Aan het volgende ronde punt (voor de kerk), de 2de afslag nemen (nog steeds richting Asse/Opwijk volgen). De weg blijven volgen tot de derde verkeerslichten (O.L.Vrouwplein – kerk van Mijlbeek). Daar links afslaan, richting Opwijk/Moorsel (N411). Deze weg blijven volgen tot ca 100 m voorbij de winkel “Mister Teak” aan de linkerzijde van de weg (1300 m). Hier linksaf (Achterweg – bruine wegwijzer Sporthal Faluintjes volgen). Aan het volgende kruispunt linksaf en deze weg volgen tot bij het kruispunt met de Kattenbroekstraat (rechts bevindt zich een wegwijzer naar de sporthal) (1700 m). Hier rechtdoor tot volgende kruispunt. Op de hoek bevindt zich de sporthal.

Via Lebbeke (kortste weg): De E17 nemen tot afrit 14 (even voorbij Sint-Niklaas) en de richting Dendermonde (N41) nemen. De N41 volgen tot aan het kruispunt met de N17, net voorbij de brug over de Schelde (ca. 13 km). Aan de verkeerslichten niet richting Dendermonde nemen, doch rechtdoor rijden richting Lebbeke. Aan het einde van deze weg (opnieuw verkeerslichten) linksaf richting Lebbeke. Bij het binnenkomen van Lebbeke komt men bij een rotonde. Daar rechtsaf (ringweg Lebbeke) tot aan de volgende rotonde (rechts van het kruispunt is er een Aldi). Daar rechtsaf richting Aalst-Wieze. Deze weg volgen tot net voor de “Chocolaterie Callebaut” (kruispunt met verkeersdrempel). Daar linksaf richting Moorsel (Berggouw). Deze weg steeds blijven volgen (in het begin zijn er een paar haakse bochten) tot in Moorsel tot men aan een pleintje komt gevormd door 4 straten (men bevindt zich dan zelf in de Ravenakkerstraat). Het kruispunt oversteken naar de Kortendries. Deze weg blijven volgen tot men bij de sporthal komt (links aan het kruispunt van de Kortenbosdries en de Beugemstraat). Deze reisweg met kopie wegenkaart is ook te vinden op de website van Ago Aalst.

Komende uit de richting Brussel of Gent: Autostrade A10-E40, afrit Aalst nemen. Richting Dendermonde (en niet Aalst centrum) volgen. Opgelet: komende van Gent moet men de autoweg verlaten, dan over de brug van de autoweg rijden en na de brug onmiddellijk weer rechts richting Dendermonde. Deze weg (ring) steeds blijven volgen, over het viaduct van de Dender, tot aan de achtste verkeerslichten (O.L.Vrouwplein – kerk van Mijlbeek). Hier linksaf slaan richting Asse-Opwijk-Moorsel. Daarna verder zoals hierboven vermeld onder “Via Dendermonde”.

 

Routebeschrijving Sportcentrum Schotte

 

Komende uit de richting Brussel of Gent: Autostrade A10-E40, afrit Aalst nemen. De richting Aalst-centrum volgen. Opgelet: komende van Gent moet men de autoweg verlaten, dan over de brug van de autoweg rijden en over de brug richting Aalst-Centrum nemen. Op het einde van de afrit, aan het rondpunt “De Haring”, de tweede afslag rechts, Parklaan, nemen tot aan de grote linkse bocht (aan de ingang van het Stadspark). Daar de straat rechts nemen (Désiré De Wolfstraat). Deze weg volgen over een afstand van ongeveer 800m tot aan de parking van de sporthal, aan de linkerzijde van de Kapellekensbaan. Men moet bij het binnenrijden van de parking, aan de slagboom, een ticket nemen en dit ticket voor het verlaten van de sporthal, laten valideren aan het daarvoor bestemd toestel aan de ingang.

Via Dendermonde: Bij het binnenrijden van Aalst (aan het einde van de dubbelvaksbaan) komt men ter hoogte van het viaduct over de Dender, twee opeenvolgende ronde punten tegen. Op beide ronde punten de richting Asse/Opwijk aanhouden (telkens de 2de afslag nemen). Na het tweede ronde punt, het viaduct oprijden. Aan het volgende ronde punt (voor de kerk), de 2de afslag nemen (nog steeds richting Asse/Opwijk volgen). De weg blijven volgen tot de derde verkeerslichten (O.L.Vrouwplein – kerk van Mijlbeek). Daar rechtdoor rijden, richting Brussel tot aan de verkeerslichten van de Brusselsesteenweg (Colruyt). Daar rechts afslaan, over de spoorwegbrug en de Denderbrug. Aan het eerstvolgende kruispunt met verkeerslichten links afslaan. Vandaar steeds rechtdoor (één rondpunt te passeren) tot aan de parking van de sporthal aan de linkerzijde van de Kapellenskensbaan (opgelet voor voorrang van rechts aan het Stadpark). Men moet bij het binnenrijden van de parking, aan de slagboom, een ticket nemen en dit ticket voor het verlaten van de sporthal, laten valideren aan het daarvoor bestemd toestel aan de ingang.