Sport Vlaanderen organiseert in september de actie "Maand van de Sportclub". De actie wil zoveel mogelijk sportclubs motiveren om de deuren te openen voor het grote publiek. In samenwerking met VSF en ISB krijgt de actie dit jaar een extra Europese dimensie in het kader van de "Europese Week van de Sport".

Vlaamse sportclubs kregen de mogelijkheid om een samenwerking / uitwisseling / uitdaging aan te gaan met een buitenlandse club. Vijftien initiatieven werden geselecteerd waaronder AGO Aalst.

Wat is Twizzit?

In het verleden werd via verschillende kanalen met onze leden gecommuniceerd : Messenger, SMS, mail,... In de toekomst zal alle belangrijke info zoals wijzigingen in trainingsuren en wedstrijden enkel nog via Twizzit gecommuniceerd worden. Jullie kunnen zelf kiezen of je die berichten via mail of via een bericht op je smartphone (indien je de app installeert) wenst te krijgen.

Hoe krijg je toegang tot Twizzit?Je zal via mail een uitnodiging krijgen om een login aan te maken. Je kiest een username en paswoord en kan dan ofwel rechtstreeks via Twizzit ofwel via de website van AGO Aalst inloggen.

Wat moet je doen via Twizzit?

1) Je kijkt je gegevens (en/of die van je kinderen) na en past die aan indien ze niet correct zijn (klikken op je naam en dan kiezen voor "account instellingen"

2) Je vult tijdig de aan/afwezigheden in voor trainingen en wedstrijden zodat de trainers ruim vooraf geInformeerd zijn

3) Je kan de agenda raadplegen, maar die staat ook op onze website (via groepen en dan filteren op groep).

Indien jullie vragen of problemen hebben, aarzel niet om An of Karine aan te spreken.

 

 

 

In het kader van de Europese Week van de Sport gaat Korfbalclub AGO Aalst de uitdaging aan met CK Badalona uit Catalonië.
Met dit evenement willen we sport nóg dichter bij de mensen brengen en onze sport in de kijker zetten.
Om 15 uur proberen we zo veel mogelijk niet-korfballers naar de korf te laten gooien, die voor de gelegenheid op de Grote Markt van Aalst neergezet zal worden. Bovendien willen we zo veel mogelijk verschillende nationaliteiten bij deze recordpoging betrekken, om het internationale karakter van korfbal en sport in het algemeen te onderstrepen.
Met de steun van Aalst Sport en Sport Vlaanderen
#beactive #sportersbelevenmeer

 

Hier vinden jullie de programmatie veld voor de  A-kern en de B-kern. Deze zal later opgenomen worden in de kalender.

De programmatie van de jeugdwedstrijden staat nu ook online. U12A - U12B - U14A - U14B - U16 - U19

 

Binnenkort
Kalender
  September 2018  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Logo respect

Hartfalen - gebruik AED

© 2018, website powered by Twizzit.com